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Employer’s Expense Tax  Ruling #1 
Subject: Tips to be Computed as Part of Wages 
Effective date:  June 1, 2004 
 
Original effective date:  May 4, 1977 
 
Tips received by an employee are to be included in the calculation of wages received by 
an employee. Tips are considered to be within the purview of the  term “wages” as  used 
in section  3-20-020(H), defining the term “full-time employee.” 
 


